Zile Frumoase / Beautiful Days Subtitrat în română – Seriale asiatice
Zile Frumoase / Beautiful Days Subtitrat în română

Zile Frumoase / Beautiful Days Subtitrat în română

Mar. 14, 2001
Your rating: 0
9.3 41 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Mar. 14, 2001

Creator

Creator

Cast

Choi Ji-woo isKim Yeon-soo
Kim Yeon-soo
Lee Byung-hun isLee Min-chul
Lee Min-chul
Lee Yoo-jin isKang Na-rae
Kang Na-rae
Lee Jung-hyun isKim Se-na
Kim Se-na
Shin Min-a isLee Min-ji
Lee Min-ji
Lee Ae-jung isShin Jae-eun
Shin Jae-eun
Ryu Si-won isLee Sun-jae
Lee Sun-jae

Synopsis

După ce tatăl lui Sun-Jae (Ryu Si-Won) a murit, mama sa Jung Myung-Ja (Lee Kyung-Jin) s-a căsătorit cu Lee Jung-Choon (Lee Jung-Kil), care a lucrat ca director la Victory Records. Sun-Jae a fost deranjat de întreaga situație. Credea că mama lui ar fi avut o aventură cu tatăl vitreg său în trecut. În plus, Sun-Jae a simțit de asemenea că noii lui frați, Min-Chul (Lee Byung-Hun) și Min-Ji (Shin Min-A), îl disprețuiau pe el și pe noua lor mamă. Noul său frate vitreg, este și el un director la Victory Records.

Yun-Soo (Choi Ji-Woo) și Se-Na (Lee Jung-Hyun) au crescut împreună într-un orfelinat. Ele nu sunt înrudite, dar sunt ca niște surori adevărate. Când Yun-Soo a ajuns la vârsta de a părăsi orfelinatul, Yun-Soo i-a promis Se-Nei că se va întâlni cu ea în Seul, dar un accident neașteptat a împiedicat-o să-și îndeplinească promisiunea.

Mai târziu s-a întâmplat să se întâlnească din nou, dar Se-Na avea încă resentimente față de Yun-Soo. Yun-Soo a lucrat la Victory Records, ca angajat cu jumătate de normă, pentru a câștiga bani pentru școlarizarea ei. Se-Na a visat să devină cântăreață, așa că a devenit un stagiar la Victory Records. Pentru a face ca visul Se-Nei să devină realitate, Yun-Soo a lucrat în casa lui Min-Chul pentru a-i supraveghea sora mai mică Min-Ji. Ca o condiție pentru munca ei, Min-Chul i-a promis lui Yun-Soo că va susține cariera muzicală a Se-Nei.

Min-Chul este o figură competentă și carismatică, dar în interior simte singurătate. Min-Chul și Yun-Soo au început să-și dezvolte sentimentele unul pentru celălalt. Între timp, fratele său vitreg Sun-Jae studiază medicina. Sun-Jae este o persoană foarte blândă și pură. El poartă și un complex, pentru că era fiul unei amante și frații săi, Min-Chul și Min-Ji, îl priveau cu superioritate. Sun-Jae a vrut să urmărească și muzica, dar tatăl său vitreg s-a opus acestei idei. Cu toate acestea, Sun-Jae a devenit un cântăret ascuns și se numea Zero. El și-a prezentat muzica prin internet. Sun-Jae de asemenea a ajuns să se îndrăgostească de Yun-Soo.

Din cauza crimelor din trecut, comise de tatăl lor, Victory Records se prăbușește brusc, iar mama lui Sun-Jae se sinucide.

Min-Chul este lăsat acum cu nimic și, în urma sa, încearcă să-și înceapă propria companie. De asemenea, Min-Chul o respinge pe Yun-Soo, pentru că știe că fratele său vitreg Sun-Jae o iubește de asemenea pe Yun-Soo. Între timp, Yun-Soo se îmbolnăvește grav, dar nu-l lasă pe Min-Chul să știe de starea ei. Numai Sun-Jae este conștient de starea ei. Cu toate acestea, Min-Chul știe despre starea lui Yun-Soo. 

Original title 아름다운 날들
First air date Mar. 14, 2001
Last air date May. 31, 2001
Seasons 1
Episodes 24
Average Duration 80 minutes

Similar titles

Raeng Tawan / Puterea Soarelui
Our Love Triangle / Triunghiul amoros (2024)
My Everlasting Bride / Mireasa mea pentru totdeauna (2023)
Exploration Method of Love / Contract de iubire (2023)
The Fabulous / Fabulos (2022)
Jinny’s Kitchen / Bucătăria lui Jinny (2023)
Palms on Love / Loviți de iubire (2024)
Check Out (2022)
The Uncanny Counter / Vânători de spirite rele (2020)
The Love Proposal/ O propunere de dragoste (2022)
Alchemy of Souls / Alchimia sufletelor (2022- 2023)
Extremely Perilous Love / Dragoste perfidă (2023)

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published