Hua Jai Sila/Inimă de Piatră

Hua Jai Sila/Inimă de Piatră

Mar. 04, 2019
Your rating: 10
9.5 41 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Mar. 04, 2019

Synopsis

Tor este copilul unei amante și al unui bărbat înstărit. După ce mama lui moare, Tor este forțat să locuiască cu familia tatălui său. Abuzat de mama sa vitregă și de fratele său vitreg, se împrietenește cu fata de alături, Mingta, care, de asemenea, suferă neglijare în mâinile așa-numitei mame și surori.
Într-o noapte, în timp ce este urmărit de mama sa vitregă, Tor sare într-un râu și se presupune că este mort, deși supraviețuiește. El este luat sub aripa unei alte prostituate care i-a cunoscut mama și își începe o nouă viață sub numele de Sila.
Ani mai târziu, el se întoarce ca un proxenet notoriu, bogat, cu planuri de a-și răzbuna mama și de a se răzbuna pentru tortura și durerea adusă de mama sa vitregă și fratele său vitreg.
Principalul obiectiv al lui Sila este să-i rănească pe cei care l-au rănit când era copil, dar nu se aștepta niciodată să o întâlnească pe singura prietenă pe care a avut-o vreodată când copil, Mingta.
De îndată ce se văd, ea își dă seama că îi pare cunoscut. Observă un inel pe care îl poartă în jurul gâtului său, și ajunge imediat la concluzia că el este Tor, cel mai bun prieten din copilărie care se presupune că a murit. Dar el neagă din cauza planului său de răzbunare.

Hua Jai Sila/Inimă de Piatră
Original title หัวใจศิลา
TMDb Rating 8 1 votes
First air date Mar. 04, 2019
Last air date Jun. 10, 2019
Seasons 1
Episodes 27
Average Duration 60 minutes

Similar titles

A Poem A Day
Hello Again! / Bună Din Nou!
The Prince of Tennis
Mama Fairy and the Woodcutter
În Spatele Scenei / BTS: Burn the Stage
Dragoste printre rânduri / Romance is a Bonus Book
The Stranded / Naufragiații
Încă O Dată / One More Time
Secret Queen Makers
Mr. Swimmer
Busted!
Secretul Meu, Terrius