Imitation / Imitația (2021)

Imitation / Imitația (2021)

May. 07, 2021
Your rating: 10
9.8 110 votes

Seasons and episodes

1Season 1 May. 07, 2021
10

Creator

Creator

Cast

Video trailer

Synopsis

Lee Ma Ha este membră a noului grup de fete K-pop Tea Party, format de Ji Hak, care a fost cândva managerul celebrului grup de băieți Shax, dar a demisionat după dispariția bruscă a membrului Eun Jo în mijlocul unui concert. Înainte de a se alătura Tea Party, Ma Ha a fost membră a grupului Omega III, care s-a destrămat în ziua debutului său din cauza unui incident tragic în care a fost implicat o fostă stagiară din cadrul companiei trupei. Acest lucru a determinat-o pe Ma Ha să se întrețină cântând ca o imitatoare a popularei cântărețe solo La Ri Ma, ceea ce i-a adus notorietate publică.
Pornind din nou la drum cu Tea Party, Ma Ha se întâlnește în mod repetat cu Kwon Ryok, cel mai popular și central membru al trupei Shax, care este încă bântuit de dispariția lui Eun Jo trei ani mai târziu. În timp ce Ryok o displace inițial pe Ma Ha din cauza faptului că o imită pe La Ri Ma, cei doi încep în cele din urmă să se apropie unul de celălalt și încep o relație secretă care le-ar putea pune în pericol cariera amândurora.
Între timp, Lee Yu Jin, prietenul loial al lui Ma Ha, care este imaginea centrală a grupului de băieți în ascensiune Sparkling, a fost îndrăgostit de Ma Ha încă din perioada în care erau stagiari. Când observă relația în devenire dintre Ma Ha și Ryok, se hotărăște să-l protejeze de Ryok și să facă din Sparkling cel mai popular grup de băieți din industrie, depășind Shax.

 

Imitation / Imitația (2021)
Original title 이미테이션
First air date May. 07, 2021
Last air date May. 07, 2021
Seasons 1
Episodes 12
Average Duration 60 minutes

Similar titles

Intense Love (2020)
Behind Cut / Dincolo de atelierul de croitorie (2021)
Hospital Playlist / Coridoarele Spitalului (2020) Subtitrat în română
Destined with You / Hărăziți (2023)
My Husband in Law / Îndrăgostită în secret de soțul meu (2020)
The Law Cafe / Cafeneaua de Avocatură (2022)
Samee Chua Keun / Un soț peste noapte (2022)
Vocea din timpul ploii / Voice in the Rain (2020)
Royal Feast / Secretele Din Bucătăria Imperială (2022)
Second Chance / A Doua Șansă (2021)
Pop Out Boy! / Arată-te, Nam Wook! (2020)
Love Alert

(4) comments

 • Niko ianuarie 22, 2023

  🩷🫰👏❣️

 • Sinami noiembrie 25, 2022

  Un film plin de energie dar și de sentimente reprimate. Emoționant.
  Jung Ji So este o drăguță, dar total nepotrivita în acest serial, părerea mea. Nu dădea bine nici în grupul de fete și cu atât mai puțin, alături de Lee Jun Young. 🙁

 • Xana Xanadu noiembrie 4, 2022

  Ommo, mai mult decat emotionant. Un omagiu adus tuturor celor care pentru cateva minute de bucurie aduse fanilor muncesc pe rupte pana la epuizare. Dar si un semnal de alarma tras cu privire la nenumaratele opresiuni la care sunt supusi tinerii aspiranti si chiar idolii cu state vechi. Multumesc din suflet Maria pentru munca ta neobosita si timpul tau daruit noua!

 • Radu septembrie 26, 2022

  Un serial care ți se lipește de suflet, cu actori talentați și frumoși, muzica de calitate bună, regie la fel! Mulțumim mult Mariei pentru traducerea pe măsură!

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published