What's happening?

Video Sources 1926 Views Report Error

 • Ok.ru
 • KoreanGossip

Parfumul / Perfume Subtitrat în română: 1x11

Episode 11

Tae Joo vrea s-o angajeze pe Ye Rin ca model pentru noul telefon al lui Susung, Femme Fatale S. Cunoscând adevărata natură a lui Tae Joo, E Do este împotriva ideii ca Ye Rin să lucreze cu Tae Joo. Ji Na îl descurajează spunând că asta e șansa lui YeRin de a schimba imaginea proastă pe care o are. Ezitant, E Do îi permite lui Ye Rin să lucreze la reclamă.
Lansarea Femme Fatale S este un mare succes, și publicul începe să o admire pe Ye Rin. În timp ce Ye Rin este ocupată, Tae Joon caută prin geanta ein și îi fură parfumul. Pe măsură ce efectul parfumului se termină, Ye Rin nu are de ales decât să participe la banchetul lui Susang ca Jae Hee. La banchet, E Do recunoaște prima lui dragoste intrând la banchet cu Tae Joo.

Parfumul: 1×11
Parfumul: 1×11
Jul. 08, 2019

(3) comments

 • Alina Tereuoctombrie 25, 2021

  Scuze ca intervin, dar a-și vrea să-l întreb pe,, D-ul Afuristiul,, dacă știe ce munca trebuie depusă la traducerea unui serial?……. Când vei ști, poți comenta. FELICITĂRI BLOGULUI PENTRU MUNCA DEPUSA. ????????????????????????????????????????????????????

 • koreangossiprooctombrie 25, 2021

  Chiar am fost politicoasă:D dar când cineva întreabă la o oră după ce am postat un episod când apare următorul, chiar mă irită. Cine mă cunoaște personal/virtual știe ce fel de persoană sunt și cum răspund la mesaje/comentarii. Și apropo, chiar nu duc lipsă de vizualizări pe site. Sincer, nici nu vreau mai mult. Asta ar însemna să măresc abonamentul lunar la hosting pentru un trafic mai mare 😀

 • Afurisituloctombrie 25, 2021

  Poate incerci sa fi mai politicos in raspunsuri…..doar asa vei avea vizionari….zic….

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published