Video Sources 8616 Views

  • KoreanGossip
  • ULoad
Love Test Subtitrat în română

Love Test Subtitrat în română

Aug. 23, 2016China83 Min.N/A
Your rating: 0
8.8 9 votes
what going on?

Synopsis

Căsătoria a fost condamnată încă de la început.
Shang Guan Xue Er (Jin Bo Han) a crezut că intra într-o căsnicie fericită cu Wu Tian Xiang (Liu Qian Cheng) și este surprinsă când atitudinea sa se transformă brusc după nunta lor. Se pare că Tian Xiang sa căsătorit cu Xue Er numai pentru a se răzbuna pe ea pentru că o acuză pentru sinuciderea fratelui său și, ulterior fiind în stare de comă.
 Dar lucrurile se complică atunci când Tian Xiang se îndrăgostește de fapt de Xue Er și decide să-și oprească planul de răzbunare și vrea să divorțeze de Xue Er. Vor putea Tian Xiang să găsească Xue Er la timp pentru a clarifica neînțelegerile atunci când fratele lui Tian Xiang se trezește din comă și dezvăluie adevărata cauză a încercării de a se sinucide ?
 “Love Test” este un film web chinezesc din 2016 regizat de Chu Hui Lin. Este parte a seriei “Love Stories Love” produsă de Four Blue Film Media. Celelalte filme web din această serie includ “The Bride,” “The Imprisoned Love,” “The Love,” “The Maid of the Blind Master” și “The Lover of a Capricious Painter.”

Original title Love Hunting (2016)
IMDb Rating 7.5 6 votes

Director

Director

Cast

Similar titles

The Imprisoned Love Subtitrat în română
The Bride Subtitrat în română
Love at First Sight Subtitrat în română
The Love Subtitrat în română
Double World / Două Lumi subtitrat în română
Painted Skin: The Resurrection Subtitrat în română