Seo Hyun-Jin și Kim Dong-Wook distribuiți în drama tvN „You Are My Spring” – Seriale asiatice

Seo Hyun-Jin și Kim Dong-Wook distribuiți în drama tvN „You Are My Spring”

koreangossiproianuarie 8, 2021

Seo Hyun-Jin și Kim Dong-Wook au fost distribuiți în serialul tvN „You Are My Spring” (titlu literal). Yoon Park și Nam Gyu-Ri au fost, de asemenea, distribuiți pentru roluri secundare majore. În serial, Seo Hyun-Jin va juca rolul lui Kang Da-Jung. Lucrează ca administrator la hotel, iar Kim Dong-Wook va juca rolul lui  Joo Young-Do. Lucrează ca psihiatru. Locuiesc în aceeași clădire de apartamente și acolo are loc o crimă.

“You Are My Spring” va fi difuzat pentru prima dată în prima jumătate a acestui an în Coreea de Sud.

REZUMAT:

Oamenii cu o stare de spirit copilărească trăiesc acum ca adulți. Se întâmplă să trăiască într-o clădire unde are loc o crimă.

Când a fost copil, Kang Da-Jung (Seo Hyun-Jin) a rămas la un han din Gangneung pentru o perioadă scurtă de timp, dar ea consideră acel han ca o casă a inimii ei. Acum, ea lucrează ca un manager de hotel. Se mută în clădirea Gugu. Acolo, ea se implică într-un caz de crimă și cu vecinul ei Joo Young-Do (Kim Dong-Wook). Locuiește sub ea.

Joo Young-Do lucrează ca psihiatru. A devenit psihiatru pentru a-i ajuta pe cei sinucigași să-și dorească să trăiască din nou. El este inteligent și privește în inima rănită a oamenilor, dar are și el o inimă rănită. Nu a fost niciodată mângâiat de nimeni.

Chae Joon (Yoon Park) este CEO al unei companii de investiții. Într-o zi, el apare brusc în fața lui Kang Da-Jung. Are sentimente pentru ea și își exprimă sentimentul față de ea.

O Ga-Young (Nam Gyu-Ri) este o actriță. Ea a fost folosită de fostul ei iubit și de fostul manager. Ulterior, i-a fost frică să iubească pe cineva.

Categories

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published