Lee Joon Gi și IU își împărtășesc speranțele pentru un al doilea sezon al dramei lor din 2016 „Scarlet Heart”: Goryeo”

koreangossiproaprilie 18, 2021

 Lee Joon Gi și IU au vorbit recent despre drama lor istorică din 2016 "Scarlet Heart": Goryeo"!

Pe 17 aprilie, Lee Joon Gi a găzduit o emisiune specială pe Naver NOW numită „DREAM”, cu ocazia zilei sale de naștere. Pentru a-l felicita, IU a dat un telefon surpriză, iar cele două vedete au vorbit despre prietenia lor și despre „Scarlet Heart”: Goryeo”, drama prin care au făcut cunoștință pentru prima dată. „Scarlet Heart”: Goryeo” spune povestea de dragoste dintre Hae Soo (IU), o femeie din timpurile moderne care este dusă înapoi în timpul dinastiei Goryeo, și al patrulea prinț al Goryeo, Wang So (Lee Joon Gi). Alți actori care au jucat în această dramă sunt Kang Ha Neul, Baekhyun de la EXO și Nam Joo Hyuk.

Lee Joon Gi a adus în discuție o întrebare pe care a primit-o des de la fani, și anume dacă va exista un sezon doi din „Scarlet Heart”: Goryeo” în care Wang So și Hae Soo se vor reuni. Lee Joon Gi a comentat că, din punct de vedere realist, este dificil de realizat, dar, indiferent de fezabilitatea acesteia, a întrebat-o pe IU dacă ar fi interesată să apară în dramă dacă s-ar produce un al doilea sezon.

IU a răspuns: „Cred că toți cei care au filmat drama simt probabil același lucru. Ne-am simțit atât de bine când am filmat-o și chiar și acum, sunt atât de mulți oameni care iubesc drama. Nu este uimitor?” Lee Joon Gi a fost de acord și a adăugat: ”Sincer, nu ne-am imaginat niciodată că vor fi atât de mulți oameni din întreaga lume care o iubesc după atâția ani.”

Deși IU a spus cu optimism: „Dacă există condițiile necesare pentru a ne aduna cu toții, nu există niciun motiv să nu o facem”, ea a subliniat, de asemenea, că actorii care au apărut în dramă au ajuns cu toții foarte cunoscuți și sunt ocupați să lucreze la alte proiecte. „Dar dacă mă întrebați doar de părerea mea, nu există niciun motiv pentru a nu o face”, a declarat ea. Lee Joon Gi a glumit apoi: „Mi-a fost teamă că vei spune: „De ce aș face-o?””.

Au vorbit, de asemenea, despre scena finală inedită a dramei, care a fost filmată, dar nu a fost difuzată din cauza unei schimbări în direcția dramei. El a împărtășit: „Actrița noastră Lee Ji Eun (IU) a arătat cea mai uimitoare interpretare emoțională în acea zi. M-am întrebat cum poate cineva să plângă cu atâta tristețe. Chiar și acum, plâng când îți văd interpretarea emoțională din acea scenă”.

IU a răspuns cu câteva laude la rândul ei, spunând: „Mă simt tristă că nu am putut arăta fanilor scena în care Wang So și Hae Soo se întâlnesc, dar imaginile tale au fost de asemenea uimitoare. În scena modernă, unde ai părul scurt și ești îmbrăcat într-un costum. Imaginile tale în scena în care mi-ai dat o batistă – a fost într-adevăr păcat că nu a fost difuzată la televizor. Fanii tăi ar fi înnebunit dacă ar fi fost difuzată.”

Între timp, IU a revenit luna trecută cu cel de-al cincilea album complet al ei, „LILAC”, iar Lee Joon Gi a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor la cea de-a 57-a ediție a Premiilor Baeksang Arts.

Puteți vedea serialul tradus pe:

Sursa: SOOMPI

Categories

(3) comments

  • Laviniafebruarie 21, 2023

    Intradevar un fil minunat si chiar mi-as dori un sezon 2 cu final fericit

  • Elenafebruarie 4, 2023

    Eu de frica nu m-am uitat la tot ! Dar m-am uitat la final ,și ce am mai plâns! Sunteți bestiali toți!

  • Anca Ancaaugust 16, 2022

    Un serial extraordinar de frumos care iti intra in inima si nu il poti uita!Memorabil!!Muzica ,scenariu,jocul actorilor,superb!!Multumesc!Ganduri bune!

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published