Jason Derulo s-a trezit Nr. 1 pe Twitter la căutări. Dar ce să vezi… BTS i-a dat UNFOLLOW. – Seriale asiatice

Jason Derulo s-a trezit Nr. 1 pe Twitter la căutări. Dar ce să vezi… BTS i-a dat UNFOLLOW.

koreangossiproaprilie 11, 2021

BTS a început să nu mai urmărească celebritățile de pe rețelele sociale care au dezamăgit ARMY.

  În prezent, BTS a dat UNFOLLOW unor celebrități, printre care Tony Jones, Conan Gray, Lindsay Lohan, Kehlani, iar ultimul este Jason Derulo.

ARMY ”au depistat” persoane și grupuri care nu respectă BTS. Nu a scăpat nici Jason Derulo. Fanii ARMY nu au fost mulțumiți de Jason Derulo, care a colaborat cu BTS pentru remixul Savage Love alături de Jawsh 685 (Laxed – Siren Beat). De cele mai multe ori, cântărețul american a fost văzut evitând chiar să menționeze BTS.
 
Răspunsul Sălbatic! [The Savage Answer!]
Când piesa sa [Savage Love remix] a ajuns pe primul loc în topurile Billboard și hot 100, el a făcut un videoclip pe TikTok pentru a sărbători această ocazie, dar din nou, a uitat să menționeze BTS. Acest lucru a dezamăgit enorm ARMY.
Dar grupul de fani Kpop a devenit furios la interviul online al lui Derulo cu Ellen DeGeneres. În timpul interviului, gazda l-a întrebat pe cântăreț despre colaborarea cu grupul BTS și el până la sfârșit s-a referit la BTS ca la  ”Un grup masiv Kpop” fără a menționa numele acestuia.
Ellen DeGeneres: Ai fost fan BTS? Cum a apărut asta [colaborarea]?
Jason Derulo: De fapt, i-am cunoscut acum câțiva ani, au venit la mine și mi-au spus cât de mult apreciază munca mea. A fost minunat, dar nu știam încă cine erau în acel moment. Dar mai târziu, la acel spectacol de premiere, ei făceau un fel de competiție între diferite fandomuri și câștigau împotriva lui Bieber, Ariana Grande. Am fost ce de genul, asta e serios! Apoi, câțiva ani mai târziu, avem acest cântec, este uimitor.
Apoi a continuat să vorbească despre Savage Love și a spus: „Două diferite … mă refer la oameni din întreaga lume, îl aveți pe Jawsh din Noua Zeelandă și mă aveți pe mine, un american și aveți acest grup masiv de Kpop. I-ați pus împreună și este uimitor „, a spus Derulo.
ARMY și-a exprimat dezamăgirea, iar acțiunea BTS de a-i da unfollow lui Derulo le-a adus fericire și mulțumire.
Categories

(3) comments

  • songiulie 30, 2022

    stupida stire

  • diananoiembrie 6, 2021

    De acord cu tine.

  • Elena08octombrie 10, 2021

    Nu-mi placea nici inainte Derulo, dar de cand cu orgoliul lui fata de BTS si faptul ca n-a recunoscut ca datorita lor a luat locul 1, nici macar nu vreau sa-l mai vad.

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published