Întrebări frecvente & Reguli

Reguli simple pe care ar trebui să le urmați…

    1. <strong>Nu vă grăbiți să cereți subtitrări sau să întrebați când va fi publicat următorul episod.<br /></strong> Noi subtitrăm totul în ritmul nostru.

2. Respect și apreciere!
Cred că pot vorbi în numele tuturor traducătorilor: să fiți respectuoși și să apreciați ceea ce vi s-a dat. Nu, nu așteptăm laude, dar un simplu „mulțumesc” sau orice cuvânt de încurajare ar fi suficient. 

3. Susțineți traducătorii originali și nu reîncărcați!
Știu că, în cele din urmă, nu pot opri oamenii să reîncarce, deoarece trăim într-o lume în care tehnologia este la cel mai avansat nivel. Pentru a ști cine a subtitrat inițial este suficient să vă uitați la logo-ul lor de pe video sau să citiți disclaimer-ul lor. Și nu, niciunul dintre traducătorii de acolo, inclusiv eu însumi, nu pretind că videoclipurile sunt ale noastre, dar ceea ce pretindem sunt subtitrările noastre! Deci, puteți înțelege de ce ne enervăm când materialele sunt reîncărcate!

4. Servere și erori!
Pentru a-mi ușura munca, dacă întâmpinați erori sau dificultăți tehnice, ar fi util să fiți cât mai explicit posibil. Spunând „linkul nu funcționează” va merge doar la firul de spam. Nu sunt specialist în IT, dar voi face tot posibilul să vă ajut.

  1. SOCIAL MEDIA
    În afară de acest site, nu îmi încarc proiectele în altă parte, cum ar fi Youtube, Facebook, Telegram, etc. Pe Facebook doar anunț când sunt gata anumite episoade sau când se începe vreun nou proiect.

 

<

p style=”text-align: center;”>Vă mulțumesc și apreciez foarte mult dacă veți respecta aceste reguli!

Comments are closed.