Zile Frumoase / Beautiful Days (2001)

Zile Frumoase / Beautiful Days

Drama: Zile Frumoase / Beautiful Days (2001)
Romanizarea revizuită: Areumdawoon naldeul
Hangul: 아름다운 날들
Regizor: Lee Jang-Soo
Scriitor: Sung-Hee Yoon
Rețea: SBS
Episoade: 24
Data de difuzare: 14 martie – 31 mai 2001
Limba: coreeană
Țară: Coreea de Sud

REZUMAT:

După ce tatăl lui Sun-Jae (Ryu Si-Won) a murit, mama sa Jung Myung-Ja (Lee Kyung-Jin) s-a căsătorit cu Lee Jung-Choon (Lee Jung-Kil), care a lucrat ca director la Victory Records. Sun-Jae a fost deranjat de întreaga situație. Credea că mama lui ar fi avut o aventură cu tatăl vitreg său în trecut. În plus, Sun-Jae a simțit de asemenea că noii lui frați, Min-Chul (Lee Byung-Hun) și Min-Ji (Shin Min-A), îl disprețuiau pe el și pe noua lor mamă. Noul său frate vitreg, este și el un director la Victory Records.

Yun-Soo (Choi Ji-Woo) și Se-Na (Lee Jung-Hyun) au crescut împreună într-un orfelinat. Ele nu sunt înrudite, dar sunt ca niște surori adevărate. Când Yun-Soo a ajuns la vârsta de a părăsi orfelinatul, Yun-Soo i-a promis Se-Nei că se va întâlni cu ea în Seul, dar un accident neașteptat a împiedicat-o să-și îndeplinească promisiunea.

Mai târziu s-a întâmplat să se întâlnească din nou, dar Se-Na avea încă resentimente față de Yun-Soo. Yun-Soo a lucrat la Victory Records, ca angajat cu jumătate de normă, pentru a câștiga bani pentru școlarizarea ei. Se-Na a visat să devină cântăreață, așa că a devenit un stagiar la Victory Records. Pentru a face ca visul Se-Nei să devină realitate, Yun-Soo a lucrat în casa lui Min-Chul pentru a-i supraveghea sora mai mică Min-Ji. Ca o condiție pentru munca ei, Min-Chul i-a promis lui Yun-Soo că va susține cariera muzicală a Se-Nei.

Min-Chul este o figură competentă și carismatică, dar în interior simte singurătate. Min-Chul și Yun-Soo au început să-și dezvolte sentimentele unul pentru celălalt. Între timp, fratele său vitreg Sun-Jae studiază medicina. Sun-Jae este o persoană foarte blândă și pură. El poartă și un complex, pentru că era fiul unei amante și frații săi, Min-Chul și Min-Ji, îl priveau cu sperioritate. Sun-Jae a vrut să urmărească și muzica, dar tatăl său vitreg s-a opus acestei idei. Cu toate acestea, Sun-Jae a devenit un cântăret ascuns și se numea Zero. El și-a prezentat muzica prin internet. Sun-Jae de asemenea a ajuns să se îndrăgostească de Yun-Soo.

Din cauza fărdelegilelor din trecut, comise de tatăl lor, Victory Records se prăbușește brusc, iar mama lui Sun-Jae se sinucide.

Min-Chul este lăsat acum cu nimic și, în urma sa, încearcă să-și înceapă propria companie. De asemenea, Min-Chul o respinge pe Yun-Soo, pentru că știe că fratele său vitreg Sun-Jae o iubește de asemenea pe Yun-Soo. Între timp, Yun-Soo se îmbolnăvește grav, dar nu-l lasă pe Min-Chul să știe de starea ei. Numai Sun-Jae este conștient de starea ei. Cu toate acestea, Min-Chul știe despre starea lui Yun-Soo. 

LISTĂ EPISOADE
Beautiful Days OST - Subtitrat in romana