Love in Twilight / Frumoasa și Bestia (2021): Season 1

Oct. 31, 2021
Your rating: 0
10 2 votes

Spiritul lui Suea Phaya (Regele Tigru) este un secret al poporului tribal. Atunci când este invocat, luna devine roșie, iar persoana care a moștenit spiritul Regelui Tigru se transformă într-un tigru pentru a proteja pădurea și animalele sălbatice. În mod tradițional, spiritul se transmitea din tată în fiu. Cu toate acestea, șeful anterior a fost înjunghiat de un pumnal fermecat care i-a fost fatal Regelui Tigru. El nu a putut să transmită spiritul Regelui Tigru fiului său (Nontha), deoarece acesta nu se născuse încă. Pentru a împiedica moartea totală a Regelui Tigru, șeful anterior l-a transmis lui Sama, fiul medicului local care îi îngrijea rana.

Timp de 20 de ani, Sama și oamenii din trib nu au știut că Regele Tigru se afla în Sama. Când Nontha a ajuns la vârsta majoratului, o ceremonie a dezvăluit acest lucru. Astfel, aceasta devine prima dată când Regele Tigru a trăit în interiorul unui străin. Incapabili să schimbe acest lucru, oamenii din trib și Sama lucrează împreună pentru a păstra secretul față de cei din afară.

Sama a crescut și a preluat cabinetul tatălui său, devenind noul medic local. Dar, din cauza îndatoririlor de a fi Regele Tigru, a ajuns să trăiască o viață singuratică, cu multe disperări. Parichart este o profesoară din oraș care a venit să predea la școala locală. Sama și Parichart se îndrăgostesc rapid, dar dragostea lor pune în pericol secretul și siguranța tuturor celor implicați.

Traducerea_GEORGE