Marea Lovitură / High Kick (2006-2007)

Marea Lovitură / High Kick (2006-2007)

Profil
Drama: High Kick! / Unstoppable High Kick
Romanizarea revizuită: Keochimeopsi Haikik
Hangul: 거침 없이 하이킥
Gen: Comedie, Familie
Regizorul: Kim Byeong-Wook, Kim Cha-Dong, Kim Young-Ki
Scriitor: Song Jae-Jung, Lee Young-Chul
Rețea: MBC
Episoade: 167 Eps (+ Eps Special)
Data lansării: 6 noiembrie 2006 – 13 iulie 2007
Limba: coreeană
Țară: Coreea de Sud

Lee Yoon-ho (Jung Il-Woo), un motociclist maniac care se angajează în multe lupte la școală și este cunoscut pentru lovitura sa puternică și Lee Min-ho (Kim Hye-Seong) care își petrece timpul studiind proiecte și bloguri web. Ei sunt frați născuți la un an distanță, dar sunt în aceeași clasă. Cei doi portretează perfect adolescenții coreeni într-un mod comic. Și, bineînțeles, există și restul familiei.
Tatăl lor Jun-ha Lee (Jeong Jun-Ha), investitor în acțiuni cu normă întreagă după ce a fost disponibilizat de la locul de muncă, cu toate acestea, optimist și nechibzuit; mama lor Park Hae Mi (Park Hae-Mi), medic de medicină orientală și mereu prea încrezătoare; bunicul lor Lee Soon Jae (Lee Sun-Jae), care îi iubește mai mult decât orice în lume; bunica lor Nah Mun Hee (Na Moon-Hee), care este întotdeauna învinsă de nora sa în certurile directe, sau în majoritatea dintre ele.
Unchiul lor Lee Min-yong (Kim Hye-Seong) este un tată singur de 27 de ani care a trecut printr-o căsătorie prematură și un divorț timpuriu și se bucură de viața sa libertină cu statutul său de căsătorit pe jumătate, în timp ce continuă să aibă momente emoționalale cu fosta sa soție, Shin Ji.
High Kick! (Marea Lovitură) descrie viețile cotidiene ale personajelor principale care se ciocnesc unele de altele într-un mod comic. Cu toate acestea, într-un anumit moment, misterele surprinzătoare ale personajelor, aparent normale încep să se iasă la suprafață unul câte unul.

Serial oferit de Anykutza și Korean Gossip-România

LISTĂ EPISOADE